ford mustang oldtimer kaufen Kan voor iedereen leuk zijn

This Mustang convertible was delivered in 1968 in the really fabulous colour Candy Apple Red. The exterior also has new wheels with chrome accents. The Mustang drives really great also thanks to the V8 engine in prima condition. The car has power steering and power brakes which makes driving very pleasant.

De Mustang was oorspronkelijk zowel beschikbaar zodra een hardtop ofwel cabrio, doch gedurende een vroege ontwerpfase werd verder een fastback ontwerp duurzaam overwogen. Ook een Shelby Mustang kwam in 1965.

Een Ford Mustang is vanwege zijn goede nieuwprijs en Usa karakter (vrij groot, dorstige motor, relatief zacht geveerd onderstel) voor het nooit een omvangrijk verkoopsucces geweest. Zeker bestaan er door import behalve een officiële importeur teneinde veel Ford Mustang occasions naar Nederland gehaald, zodat dit occasionaanbod relatief omvangrijk is.

Met de uiterlijke kenmerken aangaande een echte terreinwagen en een lengte van bijna 4,70 meter gold een in 1993 wegens dit in het begin in Europa verkochte Ford Explorer er mits kenmerkende vertegenwoordiger met een in deze periode populair wordende Nacht Utility Vehicles (SUV). Ondanks zijn offroad-design en een optioneel verkrijgbare inschakelbare vierwielaandrijving was een Ford Explorer desalniettemin slechts beperkt bestemd voor grof terrein.

Een klassieke Mustang-vormgeving met de lange front veranderde tot juiste eindpunt van de derde generatie in 1970 slechts ons klein weinig. In een modelseries van 1971 tot 1973 groeide de Ford Mustang echter in een lengte en een breedte en in het andere design werd hij niet zo veelal verkocht. Immers werden deze in de jaren ’70 ingeval Ford Mustang Mach I een succes in dit segment over de muscle cars.

Gedurende dit totale pad werden je hulpvaardig, kompleet en tot al die tevredenheid op de hoogte gehouden. De auto is op alle fronten prima afgeleverd. De mensen die juiste project beschikken over meegewerkt bestaan tevens echte liefhebbers.

Een kruitdampen van dit vuurwerk zijn alang wederom enige tijd opgetrokken. Zeker is dit jaar 2018 nog tamelijk...

Een Ford bezit een mooie groene metallic kleur en dat is buitengewoon goed in combinatie betreffende het wit lederen interieur. De Ford is voorzien met een originele V8 4736 cc betreffende een vermogen aangaande 200 pk gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Die Ford Mustang convertible kan zijn in bijzonder goede staat.

Deze Mustang convertible kan zijn afgeleverd in 1968 en voorzien betreffende ons werkelijk schitterende Candy Mac rooie lak. Het exterieur kan zijn verder voorzien betreffende mooie nieuwe velgen betreffende chromen accenten. De Mustang rijdt eigenlijk heerlijk
super
top alsook door de V8 motor in volmaakte staat. Een auto beschikt aan zend en rembekrachtiging wat dit motor rijden zeer aardig vormt.

Sommigen ontdekken het zonde of zelfs heiligschennis, volgens anderen kan zijn dit een toekomst. Vanwege mij is het ons...

Akkoord Speurders.nl vormt toepassen van cookies en vergelijkbare methodes aangaande hoofdhaar of derden teneinde I) het gedrag over bezoekers vast te leggen en te ontleden om een websites en apps te optimaliseren, II) om dit mogelijk te vervaardigen content via social media te segmenten en III) om een inhoud met haar sites en advertenties lekkerder af te stemmen op de interesses en IV) om info te verzamelen aan uw voorkeuren en de info toe te voegen met uw klantprofiel.

Nous ne pouvons être tenus responsables de l’exactitude et des erreurs d’information dans nos annonces. 

In 1970 werden die Ford Mustang gebouwd in Metuchen New Jersey in een Sportsroof (02) uitvoering.  De Sportsroof staat ook wel vertrouwd bij de titel Fastback. De geweldige lijnen met deze ‘’Sportsroof’’ komen uitstekend tot zijn recht betreffende dit donker grijs metallic lakwerk en het fantastisch goed chroom. Het interieur is voorzien met zwart skai lederen stoelen click here en een mooi natuurlijke stuurwiel.

Moteur V8 produit des bruits magnifiques et est prêt pour carburant sans plomb. Technique est completement corrigé aussi et les freins sont revisés. Ce Ford roule magnifique et fonctionne par boite manuelle. Cette Ford Mustang formidable est prêt pour plus des promenades en été.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *